hur fasen får man denna?

jag har ju tjatat en hel del om att jag aldrig lyckas med kladdkakor
jag vill få kakan att bli precis som denna...



den ser ju helt jävla perfekt ut
jag har testat

* flera olika recept (recept som andra har lyckats med)
* haft den väldigt kort tid i ugnen
den blir då istället sockerkakig och torr
* haft den normal till längre tid så blir den hård och inte en knutta kladdig
* jag har testat allt från 170 grader till över 200 grader i ugnen
vad fan gör jag för fel?

kan nån enda själ ge mig ett recept som funkar
och att min kaka blir precis som på bilden

snälla...nån??

Kommentarer
Postat av: Sara

det kan ju bero på ugnen också.. har du testat olika ugnar? :)

2009-04-03 @ 10:37:34
URL: http://saraosterberg.blogg.se/
Postat av: Anna

Hahah vad rolig du är Sanna! Du svär så dant i bloggen haha :D

Det finns färdig kladdkaka på ica hårstorp ibland, den är aaaasgoood:) :p

2009-04-03 @ 15:44:08
Postat av: Sara

jaa du, ingen aning faktiskt. Men mitt recept ger perfekta kladdkakor i vår ugn men hemma hos mina föräldrar blir dom jättehårda (med samma recept+tid i ugnen). Antar att man får prova sig fram men förstår att det är frustrerande att aldrig hitta rätt :(



minska mjölet?

2009-04-03 @ 18:44:54
Postat av: JaanaBanana

Kan tyvärr inte ge några tips, köper mina kladdkakor...

2009-04-03 @ 19:00:25
URL: http://jaanabanana.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Du Sanna, jag får komma till dig nån dag så ska vi baka den perfekta kladdkakan! Jag är expert u know;)

2009-04-03 @ 19:37:17
URL: http://tokidokii.blogg.se/
Postat av: Anonym

byt ugn...de är inte fel på dig de är ugnen..kramis

2009-04-03 @ 21:21:03
Postat av: jennyo

har du testat 150 grader?? det brukar ja köra me :)

2009-04-04 @ 08:52:04
Postat av: Maria

Hej Sanna!

Många kommentarer har du fått på detta ser jag, kladdkaka är ett ämne som engagerar :D Jag bakade faktiskt igår med en kompis och då sa hon att man måste vispa ihop ingredienserna ganska försiktigt, speciellt efter att man haft i margarinet tror jag det var. Man ska inte vispa med elvisp för då kommer det för mycket luft i på något sätt och då blir det som sockerkaka. Men detta kanske du redan visste? Jag visste det inte så tänkte att jag iallafall skulle dela med mig till dig. Kram på dig!

2009-04-05 @ 04:02:13
Postat av: Sis

Lycka till med kakan! ;) Hehe.

2009-04-05 @ 16:30:09
Postat av: hanna carlsson

ja kan ju lova att kakan kommer från switsbake sådära ser alla våra kladdis kakor ut

2009-04-20 @ 19:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0